Zápis do přípravného stupně Speciální základní školy

02.02.2010 19:15

Všem vám  tu slavnostně oznamuji, že dnes byla Verunka přijata do přípravného stupně Speciální základní školy. Teprve teď mi dochází, že od září budu mít doma malou            (před)školačku.

Kdo nás zná, nebo to tu aspoň maličko čte, ví, že mé představy byly jiné. Přála jsem si, aby i příští školní rok chodila do školky, kde to má velmi ráda a je šťastná. S přípravkou nás čeká denní dojíždění do 20 km vzdáleného města, zvykání si na nové prostředí a nové lidi a především přísnější režim, než ve školce. To bude asi pro Verunku problém, ale snad to zvládneme. 

Dnešní zápis mě mile překvapil. Verča byla udivená, kde to jsme, myslela si asi, že jdeme k tetě Ladě do Kamínku, který sídlí ve stejné budově. Proto byla nervózní a s nikým se nechtěla "bavit". Hodné a usměvavé paní učitelky si ji ale brzy získaly. Zkoušely spolu stavět kostky, čmárat, prohlížely si knížky a ukazovaly si zvířátka na dřevěném  pexesu. Dokonce se malinko rozpovídala a řekla  "ahoj", slovíčko, které se naučila nedávno.

Nakonec dostala malou výbavičku do školy a vlastnoručně vyrobené dárečky od dětí. Bylo to příjemně strávené odpoledne.

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Zápis do přípravného stupně Speciální základní školy

Datum: 24.02.2010

Vložil: Eva

Titulek: :)

Díky moc, snad se jí tam bude líbit.

Odpovědět

—————

Datum: 16.02.2010

Vložil: dusana

Titulek: pripravka

ahoj hoky tak uz budete skolandy :-).my byli taky na zapisu,do skoly,dostali jsme odklad a pujdem k zapisu do specialni skoly tak uvidime.drzime pesti at vam to jde a verce se libi v novem prostredi

Odpovědět

—————