Vyhlídky do budoucnosti :(

25.01.2010 19:49

Nevím, zda se do tohoto tématu vůbec pouštět, abych něco nezakřikla. Pravdou je, že Verunčiny vyhlídky do budoucnosti, co se týče dalšího vývoje, nejsou moc růžové.

Nikdy se pravděpodobně nenaučí psát, ani číst, nebude samostatná, vždy k sobě bude někoho potřebovat, aby ji hlídal.

Často přemýšlím, kde jsou její hranice možností.

A co bych si přála já? Věřím, že se jednou bez cizí pomoci nají, obleče a svleče a odbouráme konečně plíny. Doufám, že naskočí maličko řeč a jednou se bude dorozumívat aspoň jednoduchým slovem, už teď používá několik citoslovcí a začala krásně žvatlat.

Jedno je ale jisté, Verunka má obrovskou chuť žít, je veselá a šťastná. Takový krásný človíček se ve světě neztratí.

Nemusí umět psát, ani číst, nemusí mít maturitu, ale i přesto může mít život spokojenější a šťastnější, než mnohý z nás...............

—————

Zpět


Diskusní téma: Vyhlídky do budoucnosti :(

Datum: 09.02.2010

Vložil: Lenka Ch.

Titulek: ;-)

"Nemusí umět psát, ani číst, nemusí mít maturitu, ale i přesto může mít život spokojenější a šťastnější, než mnohý z nás..............." S tím naprosto souhlasím. Verunka je úžasná holka, stoprocentně to má po mamince. Zasloužíte si obě velkou poklonu, co jste všechno "vydřey". Jen tak dál! A nezapomeňte se brzo pochlubit s novým pokrokem - navlékání kroužků, ať o tom svět ví :-)

Odpovědět

—————

Datum: 09.02.2010

Vložil: Eva

Titulek: Re: ;-)

Určitě se pochlubím. Je to šikulka :)))))

Odpovědět

—————

Datum: 28.01.2010

Vložil: Eva

Titulek: :(

Zatím jsou a doufám, že i do konce života budou. Někdy jim ten jejich bezstarostný život závidím, ale neměnila bych, to nikdy........

Odpovědět

—————

Datum: 28.01.2010

Vložil: Tuška - www.autiktusticka.blog.cz

Titulek: :o(

Taky, Evo, někdy takhle přemýšlím, ... ale radši se snažím na to moc nemyslet! Hlavně aby byly naše holky (a nejen ony) spokojené a šťastné!!! A to zatím jsou.

Odpovědět

—————